גראטן סקווש
סקווש גראטן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 195 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם דלעת חורף, רוזמרין, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סקווש מוקרם, סקווש Gratin, ו קיץ סקווש Au Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף 2 1/4 קילו של סקווש החורף לחתוך לקוביות.
בסיר גדול avenproof, חום 2 פרוסות בייקון 1/8 אינץ עבה במשך 5 דקות, הופך אותם.
מוסיפים את הקוביות של סקווש, 4 שיני שום (unpeeled אבל מרוסק), 1 sprig של רוזמרין, וקצת מלח.
מכסים בנייר קלף ומכניסים לתנור למשך 30 דקות.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 ° F, מסירים את נייר הקלף ומבשלים 30 דקות נוספות.
בינתיים, לחמם מחבת יבשה וטוסט קומץ של זרעי דלעת יבשים. מגניב על מגבות נייר, ואז למחוץ.
כאשר הדלעת מבושלת, להוציא את הסיר מהתנור ולהפעיל את המטגן.
לזרוק את הרוזמרין ואת הקליפה של שיני שום.
הסר את פרוסות הבייקון וחותכים ללרדונים קטנים.
מחית את הדלעת והשום במזלג ומוסיף את הלארדונים. מערבבים ולהתאים את התיבול עם שפע של פלפל שחור טחון טרי.
מפזרים את החלק העליון של gratin עם זרעי דלעת.
עם מקלף ירקות, לגלח 1 אונקיה של פקורינו או גבינת פרמזן לפתיתים קטנים ומפזרים באופן שווה על gratin.
שים תחת broiler במשך כ 2 דקות כדי חום העליון.
Reprinted with permission from Nature: Simple, Healthy, And Good by Alain Ducasse, © 2009 Rizzoli International Publications, Inc.