קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גראטן סקווש

גראטן סקווש
סקווש גראטן עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 195 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם דלעת חורף, רוזמרין, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סקווש מוקרם, סקווש Gratin, ו קיץ סקווש Au Gratin (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף 2 1/4 קילו של סקווש החורף לחתוך לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש חורףסקווש חורף
2
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בסיר גדול avenproof, חום 2 פרוסות בייקון 1/8 אינץ עבה במשך 5 דקות, הופך אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים את הקוביות של סקווש, 4 שיני שום (unpeeled אבל מרוסק), 1 sprig של רוזמרין, וקצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
צווארי עוףצווארי עוף
סכין קילוףסכין קילוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מכסים בנייר קלף ומכניסים לתנור למשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 ° F, מסירים את נייר הקלף ומבשלים 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, לחמם מחבת יבשה וטוסט קומץ של זרעי דלעת יבשים. מגניב על מגבות נייר, ואז למחוץ.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כאשר הדלעת מבושלת, להוציא את הסיר מהתנור ולהפעיל את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לזרוק את הרוזמרין ואת הקליפה של שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
צווארי עוףצווארי עוף
10
הסר את פרוסות הבייקון וחותכים ללרדונים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
11
מחית את הדלעת והשום במזלג ומוסיף את הלארדונים. מערבבים ולהתאים את התיבול עם שפע של פלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
סכין קילוףסכין קילוף
12
מפזרים את החלק העליון של gratin עם זרעי דלעת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
13
עם מקלף ירקות, לגלח 1 אונקיה של פקורינו או גבינת פרמזן לפתיתים קטנים ומפזרים באופן שווה על gratin.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
14
שים תחת broiler במשך כ 2 דקות כדי חום העליון.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
15
מגישים באופן מיידי.
16
Reprinted with permission from Nature: Simple, Healthy, And Good by Alain Ducasse, © 2009 Rizzoli International Publications, Inc.