גראטן תפוחי אדמה גרוייר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Gratin תפוחי אדמה Gruyère. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 379 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, קצפת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזיר תפוחי אדמה Gratin Gruyère, תפוחי אדמה מוקרמים עם Gruyère, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקרמים עם Gruyère (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בסיר של מים רותחים במשך 4 דקות; ניקוז. מסדרים שליש מתפוחי האדמה בתבשיל משומן 3 ליטר; מפזרים 1 / 2גבינת כוס, מלח ופלפל לפי הטעם. חזור על שכבות פעם אחת; למעלה עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו. תניח בצד.
מערבבים חלב ושמנת בסיר כבד; חום רק לרתיחה.
להקציף אגוז מוסקט; לשפוך מעל תפוחי אדמה.
אופים ב 400 מעלות במשך 30 דקות, או עד הזהב ותפוחי אדמה במכרז.