גראנדס! עוגת קינמון-Part קפה
לך לחנות ותביא סוכר חום, סוכר מגורען, grands! ביסקוויטים לחמאה בסגנון ביתי, ועוד מספר מצרכים להכין היום . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. נסו עוגת קפה מתפרקת, עוגת קפה קרמל מתפרקת, ו עוגת קפה מתפרקת עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז קל 12 כוס מחבת צינור מחורץ עם קיצור או ספריי בישול. בשקית ניילון גדולה לאחסון מזון, מערבבים סוכר מגורען וקינמון.
בצק נפרד לתוך 16 ביסקוויטים; לחתוך כל אחד לרבעים. Shake בשקית למעייל. סדר במחבת. בקערה קטנה, לערבב סוכר חום וחמאה; לשפוך על חתיכות ביסקוויט.
אופים 28 עד 32 דקות או עד חום זהוב וכבר לא בצקי במרכז. מגניב במחבת 10 דקות. הפוך על צלחת הגשה; למשוך בנפרד לשרת.