קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

גרבדלקס סלמון נרפא ע " י הדרים

גרבדלקס סלמון נרפא ע
אם יש לך צד אד של סלמון מאוד - במשקל 900 גרם, שמיר חבורה מאוד, סוכר demerara, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. סלק מוכתם סלמון Gravadlax, הדר ומלח נרפא גרבלקס, ו Car הארקטי לרפא הדר דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עצה כל החומרים לתערובת המלח לתוך מעבד מזון וויז עד שהכל משולב והתבלינים הם הקרקע לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
לטפי את ידך לאורך פילה הסלמון כדי לבדוק אם יש עצמות תועות. אם אתה מוצא כל, למשוך אותם החוצה עם זוג פינצטה או צבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3
כדי לפשוט את עור פילה הסלמון, הניחו את עור הדג עם קצה הזנב הקרוב אליכם. הכנס את הסכין בזווית בקצה הזנב וחתוך את הבשר לעור. סובב את הלהב כך שלה כמעט שטוח על העור, ואז להחזיק את העור עם היד השנייה. למשוך ולנענע את העור כלפיך כדי לחתוך את הפילה משם. באמצע הסרת העור, להחזיק את הסכין בחוזקה ולהפוך את הפילה מעל. בעדינות להרים את הפילה מן העור ולהשליך את העור. לקצץ את החלק הדק, בתוספת כל שומן סביב הקצוות, כך פילה יש צורה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
פיזור כשליש מתערובת המלח על מגש גדול בשורה על גודל פילה הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
הנח את הסלמון, צד עור למטה, על המלח ולארוז את שאר המלח על גבי. מכסים בסרט נצמד, לשים מגש אחר על גבי ולשקול אותו עם כמה פחיות או צלחת תבשיל ריקה. השאירו במקרר לילה או לפחות 10 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
6
תחת מים זורמים קרים, לשטוף את תערובת המלח את פילה סלמון, ולאחר מכן יבש עם נייר מטבח. דק קוצצים את השמיר.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
הניחו את הסלמון על לוח וכסו בשמיר, לחצו עליו לארוז אותו על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
8
אם משמש בתור המתנע מצופה, להשתמש בסכין גילוף חדה לחתוך את הסלמון ישר למטה לפרוסות בסדר, המאפשר 6 פרוסות עבור כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
כדי להפוך את השמנת חזרת, להקציף יחד את קרם ו frache קרם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
10
מוסיפים את חזרת, מיץ לימון ותבלינים, ולאחר מכן להמשיך לטאטא עד עבה. להלביש את עלי הסלט בקצת שמן זית. אתה מוכן עכשיו לצלחת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גויה סאזוןגויה סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
11
סדר ערימה מסודרת של עלי סלט תינוק במרכז כל צלחת. תלתל פרוסות של הסלמון לצורות קשת סביב העלים. המשך כל הדרך סביב הצלחת בצורה עלה כותרת. השתמש 2 כפיות לעשות quenelles קטן של שמנת חזרת וכפית כל לתוך כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג גרבלקס עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאפשר לנסות הוא שרדונה בסטונסטריט סטיישן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 36 דולר.
Stonestreet Estate שרדונה
Stonestreet Estate שרדונה
שרדונה האחוזה 2012 מספק עמוד שדרה מינרלי מובהק לצד אלמנט הדר חזק. הקלמנטינה והמרמלדה מגיחות ראשונה מהזכוכית, נפתחות לחיך שעובר דרך ריסוס אפרסק ואוקיינוס-כולן מגיעות לשיאן בגימור עם אחיזה וחומציות מפתיעות.