קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות4
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

גרגנלי עם אספרגוס וגבינת פקורינו

גרגנלי עם אספרגוס וגבינת פקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גרגנלי עם אספרגוס גבינת פקורינו. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אספרגוס, פסטה גרגנלי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. נסו מבשלים את הספר: גרגנלי עם בצל אביב, אספרגוס ואפונה, אספרגוס עם פקורינו וגבינת עיזים קרוסטיני, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה במים רותחים עם 1 כף מלח כשר על פי הוראות החבילה, השמטת שומן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
ניקוז.
3
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים אספרגוס למחבת; מבשלים 3 דקות או עד פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר מהמחבת; להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים מרק, קליפת לימון ושום למחבת; מבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/2 כוס (כ 6 דקות). להחזיר אספרגוס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיף פסטה, גבינה מגוררת, מלח ופלפל; לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מניחים על תערובת 1 1/4 כוסות פסטה בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 1 1/2 כפיות גבינה מגולח.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון