גרגנלי עם אספרגוס וגבינת פקורינו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גרגנלי עם אספרגוס גבינת פקורינו. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אספרגוס, פסטה גרגנלי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. נסו מבשלים את הספר: גרגנלי עם בצל אביב, אספרגוס ואפונה, אספרגוס עם פקורינו וגבינת עיזים קרוסטיני, ו Insalata di fave e pecorino (שעועית רחבה טרייה & סלט גבינה פקורינו) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה במים רותחים עם 1 כף מלח כשר על פי הוראות החבילה, השמטת שומן נוסף.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת, מסתחררים למעיל.
מוסיפים אספרגוס למחבת; מבשלים 3 דקות או עד פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק, קליפת לימון ושום למחבת; מבשלים עד הנוזל מצטמצם 1/2 כוס (כ 6 דקות). להחזיר אספרגוס למחבת.
מוסיף פסטה, גבינה מגוררת, מלח ופלפל; לזרוק היטב.
מניחים על תערובת 1 1/4 כוסות פסטה בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם 1 1/2 כפיות גבינה מגולח.