בשר בקר מבושל איטי עם סלט כרוב על גבינות-ביסקוויטים שום
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, מיונז, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי מייפל צ'יפוטלה בקר ברביקיו, בישול איטי עוף קרמי עם ביסקוויטים, ו בישול איטי מנגל משך חזיר.
הוראות
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מניחים בשר לבישול איטי. בקערה קטנה, לערבב רוטב ברביקיו ובירה; לשפוך על בשר בקר. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות או עד בשר רך.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים יוגורט, מיונז, סוכר, חומץ ומלח עד חלקה. מערבבים כרוב ובצל ירוק. כיסוי; להכניס למקרר עד מוכן לשרת.
כ -30 דקות לפני ההגשה, להסיר בשר מתבשיל איטי; מניחים על קרש חיתוך. לגרוס בשר עם 2 מזלגות; לחזור לבישול איטי כדי להתחמם.
מחממים תנור ל 232°. הפוך ואופים ביסקוויטים לפי הוראות שקיות, מה שהופך 8 ביסקוויטים לכל חבילה.
כדי להגיש, ביסקוויטים חצויים לשניים. כפית על 1/2 תערובת בשר כוס על כל ביסקוויט; העליון עם כ 3 כפות סלט כרוב.