גרגרי גבינה עם ראגו מורל
אם יש לכם חמאה, מים, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון דרומי. וזה לא כזה אדיר. נסו ריזוטו עם אספרגוס ו Ragoût מורל, עוף צלוי עם אספרגוס, מורל, ופנינה-בצל Ragoût, ו מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את RAGOUT: בקערה חסינת חום גדולה, להשרות את morels במים רותחים עד שהתרכך, על 25 דקות. לשפשף אותם כדי להסיר כל חצץ, ואז להרים אותם החוצה.
בואו לעמוד נוזל השריית במשך 5 דקות כך חצץ נופל לתחתית.
יוצקים את הנוזל, משאירים כל חצץ מאחור, ושמורה.
בסיר בינוני, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 8 עד 10 דקות.
מסננים על מגבות נייר, ואז מתפוררים בצפיפות את הבייקון ומניחים בצד.
מסננים את כל אבל 1 כפית של שומן בייקון ולהוסיף 1 כף החמאה לסיר.
מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מוסיפים את morels ושום ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיף את morel שמורות השריית נוזל, לכסות ומבשלים על אש נמוכה עד morels הם מכרז, על 10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, למזג את הקמח עם הנותרים 1 כף חמאה לעשות משחה. לחשוף את הסיר ולהוסיף את הדבק, ערבוב, עד מעורבב. מבשלים את רגאוט על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב התעבה, על 4 דקות. מערבבים ב 2/3 של בצל ירוק קצוץ. מתבלים במלח ופלפל.
הפוך את גריסים: בסיר גדול, להביא את המים לרתיחה.
מוסיפים את גריסים 1/2 כפית מלח, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
לטאטא את הגריסים ולכסות. מבשלים מעל חום נמוך, לטאטא לעתים קרובות נמרצות, עד גריסים עבים, שמנת ומכרז אבל עדיין לעיס מעט, על 1 שעה. מערבבים את החלב והחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד מומסים.
מגישים את הדגנים בקערות בודדות, כפית את הסמרטוט על גבי ומקשטים עם בצל ירוק קצוץ הנותרים ואת בייקון מתפורר.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 3 ומקורר עד 2 ימים. מחממים את ראגו מורל ומתבלים במלח ופלפל לפני ההגשה.
המלצת יין: זה ראגו ארצי עם גריסים שמנת דורש אדום בעצימותלעצור את העושר כפול barreled. ללכת על ברברסקו מאיטליה, כגון 1995 Prunotto או 1993 Vietti.
הערות: טרי אבן הקרקע גריסים ניתן להזמין דרך Hoppin ' ג ' ון(800-828-4412).
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.