קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 13 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

גרוטאות ברזל בייקון של שף

גרוטאות ברזל בייקון של שף
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם סיידר תפוחים, פלפל גרוס כמובן, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: איירון שף סיני-מאפו טופו של השף חן, צ'יפס שומן ברווז שף ברזל, ו ההמבורגרים בסגנון יפני של זוכה שף הברזל.

הוראות

1
בסיר גדול שאינו תגובתי, הביאו לרתיחה מחצית מהמים, 1 כוס סוכר, מלח ו -8 גרם מולסה. מערבבים להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
יוצקים לתוך מיכל גדול עם המים הנותרים, ואת סיידר תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מכניסים למקרר ומצננים ל 40 מעלות צלזיוס.
4
לחץ את הפלפל השחור לבטן החזיר. לאחר שהתמלחת התקררה מניחים את בטן החזיר המתובלת בתערובת עד שהיא שקועה לחלוטין. מכניסים למקרר לשלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
לאחר שחלפו שלושה ימים, הוציאו את החזיר מהמלוח וייבשו עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
שכב על מדף מעל גיליון גיליון ומניחים מול מאוורר במשך שעה 1 כדי ליצור שלפוחית.
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
הניחו את החזיר בקופסת החלבון של מעשן קר ועישנו במשך 4 עד 6 שעות. מצננים את הבשר במקפיא למשך 1 שעה להתקשות לחיתוך קל לרצועות בייקון. פורסים את מה שאתם צריכים ושומרים את השאר בשקית בטוחה במקפיא במקרר או במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
מניחים את רצועות הבייקון על תבנית סדין המצוידת במתלה ומכניסים לתנור קר. הופכים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס ומבשלים כ -12 עד 15 דקות, תלוי כמה פריך אתם אוהבים את הבייקון שלכם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מוציאים מהמדף ומסננים על מגבות נייר. תהנה.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה