קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 13 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

גרוטאות ברזל בייקון של שף

גרוטאות ברזל בייקון של שף
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם סיידר תפוחים, פלפל גרוס כמובן, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: איירון שף סיני-מאפו טופו של השף חן, צ'יפס שומן ברווז שף ברזל, ו ההמבורגרים בסגנון יפני של זוכה שף הברזל.

הוראות

1
בסיר גדול שאינו תגובתי, הביאו לרתיחה מחצית מהמים, 1 כוס סוכר, מלח ו -8 גרם מולסה. מערבבים להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
יוצקים לתוך מיכל גדול עם המים הנותרים, ואת סיידר תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
3
מכניסים למקרר ומצננים ל 40 מעלות צלזיוס.
4
לחץ את הפלפל השחור לבטן החזיר. לאחר שהתמלחת התקררה מניחים את בטן החזיר המתובלת בתערובת עד שהיא שקועה לחלוטין. מכניסים למקרר לשלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
לאחר שחלפו שלושה ימים, הוציאו את החזיר מהמלוח וייבשו עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
שכב על מדף מעל גיליון גיליון ומניחים מול מאוורר במשך שעה 1 כדי ליצור שלפוחית.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
הניחו את החזיר בקופסת החלבון של מעשן קר ועישנו במשך 4 עד 6 שעות. מצננים את הבשר במקפיא למשך 1 שעה להתקשות לחיתוך קל לרצועות בייקון. פורסים את מה שאתם צריכים ושומרים את השאר בשקית בטוחה במקפיא במקרר או במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מניחים את רצועות הבייקון על תבנית סדין המצוידת במתלה ומכניסים לתנור קר. הופכים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס ומבשלים כ -12 עד 15 דקות, תלוי כמה פריך אתם אוהבים את הבייקון שלכם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוציאים מהמדף ומסננים על מגבות נייר. תהנה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים