גרוטאות ברזל בייקון של שף
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם סיידר תפוחים, פלפל גרוס כמובן, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: איירון שף סיני-מאפו טופו של השף חן, צ'יפס שומן ברווז שף ברזל, ו ההמבורגרים בסגנון יפני של זוכה שף הברזל.
הוראות
בסיר גדול שאינו תגובתי, הביאו לרתיחה מחצית מהמים, 1 כוס סוכר, מלח ו -8 גרם מולסה. מערבבים להמסת הסוכר.
יוצקים לתוך מיכל גדול עם המים הנותרים, ואת סיידר תפוחים.
מכניסים למקרר ומצננים ל 40 מעלות צלזיוס.
לחץ את הפלפל השחור לבטן החזיר. לאחר שהתמלחת התקררה מניחים את בטן החזיר המתובלת בתערובת עד שהיא שקועה לחלוטין. מכניסים למקרר לשלושה ימים.
לאחר שחלפו שלושה ימים, הוציאו את החזיר מהמלוח וייבשו עם מגבות נייר.
שכב על מדף מעל גיליון גיליון ומניחים מול מאוורר במשך שעה 1 כדי ליצור שלפוחית.
הניחו את החזיר בקופסת החלבון של מעשן קר ועישנו במשך 4 עד 6 שעות. מצננים את הבשר במקפיא למשך 1 שעה להתקשות לחיתוך קל לרצועות בייקון. פורסים את מה שאתם צריכים ושומרים את השאר בשקית בטוחה במקפיא במקרר או במקפיא.
מניחים את רצועות הבייקון על תבנית סדין המצוידת במתלה ומכניסים לתנור קר. הופכים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס ומבשלים כ -12 עד 15 דקות, תלוי כמה פריך אתם אוהבים את הבייקון שלכם.
מוציאים מהמדף ומסננים על מגבות נייר. תהנה.