קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 13 דק.
מנות12
ציון בריאות21
מגזין

גרוטאות ברזל בייקון של שף

גרוטאות ברזל בייקון של שף
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם סיידר תפוחים, פלפל גרוס כמובן, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: איירון שף סיני-מאפו טופו של השף חן, צ'יפס שומן ברווז שף ברזל, ו ההמבורגרים בסגנון יפני של זוכה שף הברזל.

הוראות

1
בסיר גדול שאינו תגובתי, הביאו לרתיחה מחצית מהמים, 1 כוס סוכר, מלח ו -8 גרם מולסה. מערבבים להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
יוצקים לתוך מיכל גדול עם המים הנותרים, ואת סיידר תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מכניסים למקרר ומצננים ל 40 מעלות צלזיוס.
4
לחץ את הפלפל השחור לבטן החזיר. לאחר שהתמלחת התקררה מניחים את בטן החזיר המתובלת בתערובת עד שהיא שקועה לחלוטין. מכניסים למקרר לשלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בטן חזירבטן חזיר
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
5
לאחר שחלפו שלושה ימים, הוציאו את החזיר מהמלוח וייבשו עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
שכב על מדף מעל גיליון גיליון ומניחים מול מאוורר במשך שעה 1 כדי ליצור שלפוחית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הניחו את החזיר בקופסת החלבון של מעשן קר ועישנו במשך 4 עד 6 שעות. מצננים את הבשר במקפיא למשך 1 שעה להתקשות לחיתוך קל לרצועות בייקון. פורסים את מה שאתם צריכים ושומרים את השאר בשקית בטוחה במקפיא במקרר או במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
8
מניחים את רצועות הבייקון על תבנית סדין המצוידת במתלה ומכניסים לתנור קר. הופכים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס ומבשלים כ -12 עד 15 דקות, תלוי כמה פריך אתם אוהבים את הבייקון שלכם.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוציאים מהמדף ומסננים על מגבות נייר. תהנה.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק