גרטן תפוחי אדמה שלוש גבינות
גרטן תפוחי אדמה עם שלוש גבינות עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 348 קלוריות. 57 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו, שמן זית, מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 62%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: גרטן תפוחי אדמה שלוש גבינות, גרטן תפוחי אדמה דו-גבינה, ו גרטן תפוחי אדמה עם גבינת עיזים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים וזהובים, כ -10 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים 1 דקה.
מוסיפים את השמנת, המרק, הרוזמרין, המלח והפלפל.
מערבבים את כל הגבינות המגוררות יחד בקערה בינונית.
מערבבים את הבטטות ותפוחי האדמה יחד בקערה בינונית.
מסדרים שליש מתערובת תפוחי האדמה בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מפזרים שליש מתערובת הגבינה. חזור על השכבות פעמיים נוספות המסתיימות בשכבה מתערובת הגבינה.
יוצקים את תערובת השמנת על השכבות ומכסים את התבנית בנייר כסף.
אופים את הגראטן עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, כ-45 דקות.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים מעל, 20 עד 25 דקות יותר.
מוציאים מהתנור ונותנים לגראטן לנוח, 10 דקות.
מפזרים את הפטרוזיליה הקצוצה, אם משתמשים, ומגישים.