גרטן תפוחי אדמה עם שלוש גבינות עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 348 קלוריות. 57 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת פקורינו רומנו, שמן זית, מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 62%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: גרטן תפוחי אדמה שלוש גבינות, גרטן תפוחי אדמה דו-גבינה, ו גרטן תפוחי אדמה עם גבינת עיזים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים וזהובים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את השום ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים את השמנת, המרק, הרוזמרין, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות