גריטס ברוסקטה עם סלסה עגבניות
גריס ברוסקטה עם סלסאן עגבניות נטול גלוטן, מתאבנים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 48 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו פלפל, שיבולת שועל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ביצים עלומות סלסה ודגנים, סאוטה דרום-מערבית עם גרגירי סלסה, ו ביצים עלומות סלסה & גריסים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, גריסים, ומלח בסיר בינוני, כבד; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, 20 עד 25 דקות או עד גריסים הם עבים מאוד, ערבוב לעתים קרובות. (אם משתמשים בפולנטה, מוסיפים פולנטה למים רותחים, מפחיתים את החום לרמה בינונית-נמוכה ומבשלים 14 דקות או עד לסמיך מאוד.)
הסר גריסים מחום, ומערבבים גבינת פרמזן, אבקת שום ופלפל; לשפוך על משטח שטוח, עמיד בחום או תבנית אפייה.
התפשטות כ 3/8 אינץ 'עובי (10 אינץ' מרובע); לאפשר להתקרר לחלוטין (כ 1 שעה), כך התערובת היא המשרד למגע.
לאחר גריסים הם מאוד מוצק, לחתוך לתוך סיבובים עם חותך עוגיות 1 1/2 אינץ'.
מניחים על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול; מברשת עם 1 כף שמן זית.
אופים ב 350 במשך 15 דקות.
הסר מהתנור; הפוך סיבובים מעל, מברשת צדדים אחרים עם הנותרים 1 כף שמן זית. חזור לתנור ואפה 10 דקות נוספות.
הסר להתקרר לחלוטין. סיבובים למעלה עם סלסה, ומגישים מיד.