גריל פירות ים ים תיכוני עם Skordalia
גריל מאכלי ים ים תיכוני עם Skordalia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 369 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גריל מעורב ים תיכוני, מקרוני גריל מאכלי ים מוקרמים אפויים, ו גריל-הליבוט ים תיכוני מאודה (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה, ולחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מניחים בסיר גדול, ומכסים במים קרים.
מוסיפים שום, ומבשלים על חום גבוה על 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לקרוע לחם ל 3 או 4 חתיכות ומניחים בקערה גדולה. כפית 2 עד 3 כפות בישול נוזלי מתפוחי אדמה על לחם. מערבבים עם מזלג עד חלקה.
מוסיפים יוגורט, 2 כפות שמן זית, גרידה ומיץ של 1 לימון; מערבבים עד צורות משחה חלקה.
כאשר תפוחי האדמה נעשים, מניחים קערה גדולה בכיור ולהגדיר מסננת על גבי.
מסננים תפוחי אדמה ושום, שומר נוזל בישול.
מעבירים תפוחי אדמה לתערובת לחם ומחית עד חלקה (ricer תפוחי אדמה עובד היטב עבור משימה זו).
הוסף שמורות בישול נוזלי 2 כפות בכל פעם עד התערובת לוקחת על עקביות של פירה רופף. מערבבים כפית מלח ו 2 כפיות שמן זית. לכסות ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מחבת גריל מחממת מעל חום בינוני גבוה.
טפטוף דגים עם כפית שמן זית ומתבלים עם כפית מלח ותימין שנותרו. לבשל דגים 2 עד 3 דקות בכל צד עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
העברה לצלחת; לכסות ולשמור חם עד מוכן לשרת.
מניחים פלפל, קישואים, בצל אדום בקערה גדולה.
טפטוף עם נשאר כפית שמן זית; לזרוק מעיל. מסדרים פלפל במחבת גריל ומבשלים 5 דקות על אש בינונית.
מוסיפים קישואים ובצל; מבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים, הופכים לפי הצורך כדי להבטיח אפילו בישול.