גריל צלוי עשב שפשף חזה הודו
גריל צלוי עשב שפשף חזה הודו נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 304 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 48 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, טימין, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 11 שעות. מתכונים דומים: הודו צלוי בגריל עם חמאת חרדל, חזה הודו צלוי משפשף עשב, ו הרב שפשף טורקיה.
הוראות
לטאטא יחד מים, מלח וסוכר במיכל גדול עד מלח וסוכר מומסים. חזה הודו לשקוע במי מלח.
מניחים מיכל במקרר ומי מלח במשך 8 עד 12 שעות.
ממש לפני הסרת טורקיה ממי מלח, מערבבים יחד חמאה, שום, אורגנו, טימין, רוזמרין, מרווה, מיורן, חרדל, מלח, פלפל, גרידת לימון ופלפל אדום מרוסק בקערה קטנה.
הסר את טורקיה ממי מלח להתייבש עם מגבות נייר בפנים ובחוץ. שימוש באצבעות, להפריד בעדינות את העור מבשר מתחת לשדיים.
מורחים 1/3 של חמאת עשב מתחת לכל שד.
מורחים הנותרים 1/3 של חמאת עשב בכל רחבי מחוץ השדיים.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים משני צדי אח הפחם ומניחים מחבת רדיד בין שתי ערימות הגחלים.
מניחים נתח עץ על ערימה אחת של גחלים. מכסה גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מקום חזה הודו על grate גריל ממוקם על מחבת לסכל, כיסוי, מיצוב אוויר העליון לפרוק מול נתח עץ. מבשלים עד קריאה מיידית מדחום רושם 71° בחלק העבה ביותר של השד, על 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר טורקיה מגריל ולאפשר לנוח, חשוף, במשך 20 עד 30 דקות.
הסר את השדיים מעצם, פרוסה, ומשרת.