גריסים, בשר חזיר כפרי ורוטב עיניים אדומות יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 80 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, חזיר וירג'יניה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו שרימפס וגריסים נמוכים, מדינה נמוכה שרימפס & גריסים, ו רוטב כפרי (רוטב שמנת) (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
עבור גריסים, להביא את המים והחלב לרתיחה במחבת, לטאטא את גריסים, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים במשך שעה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 אונקיות צ'דר מגורר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לביצים העלומות, הביאו מחבת מים לרתיחה עדינה והוסיפו מלח וחומץ. בעזרת כף מערבבים את המים במעגל וסדקים את הביצים למרכז המים. מבשלים כ -2 דקות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לרוטב, למחבת מחוממת מראש, הוסיפו פרוסת חזיר וחממו אותה. ואז להסיר את חזיר לצלחת. לאותה מחבת מוסיפים את ציר הקפה והחזיר ומצמצמים.
מרכיבים שתצטרך
בשר חזיר
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לקערה או לצלחת מוסיפים מנה של גריסים, חזיר, ביצה עלומה ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
2 אונקיות צ'דר מגורר
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מטפטפים את רוטב העיניים האדומות מעל הגריסים ומגישים.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שלוס וולראדס ריזלינג ספטלס. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.