גריסים ספאנקופיטה
המתכון גריטס Spanakopita יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 8 שעות ו-50 דקות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פלפל, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Spanakopita, Spanakopita, ו Spanakopita.
הוראות
הפשרה תרד; לנקז היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
הכן גריסים על פי הוראות החבילה. מערבבים פטה, הבא 5 מרכיבים, תרד לתוך שיבולת שועל.
מוסיפים פלפל טחון טרי לפי הטעם.
מערבבים יחד panko ו 2 מרכיבים הבאים; מפזרים חצי תערובת לתוך משומן היטב 13-x 9 אינץ ' אפייה צלחת.
יוצקים תערובת שיבולת שועל חמה למחבת מוכנה.
מפזרים שאריות תערובת פנקו על גריסים. כיסוי וצינה 8 שעות.
הפוך גרגרי צונן על קרש חיתוך; לחתוך 24 ריבועים.
חותכים כל באלכסון לשני משולשים. מעיל שני הצדדים היטב עם ספריי בישול.
משולשי בישול, בקבוצות, על מחבת משומנת חמה או במחבת nonstick מעל חום בינוני 2 דקות בכל צד או עד זהב.
מניחים על מתלה תיל על תבנית אפייה, ומתחממים בתנור 200 עד 30 דקות.