גרנולה עוגת דלעת פריכה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו גרנולה בטעם דלעת פריכה, גרנולה כוח פריך ... גרנולן הטוב ביותר אי פעם, ו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול nonstick.
מערבבים סוכר חום, תבלין פשטידת דלעת, שיבולת שועל מגולגלת, שקדים ופקאנים בקערה גדולה.
מערבבים את רסק התפוחים, דבש, ווניל בקערה גדולה נפרדת. מערבבים את תערובת שיבולת השועל לתוך תערובת רסק תפוחים, עד גרנולה מתחילה לאסוף באשכולות. כפית גרנולה באופן שווה על סדיני אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש, ערבוב כל 20 דקות, עד השחמה קלה ופריך, על 1 שעה.
הסר מהתנור; מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים בצימוקים ואוכמניות; לאחסן במיכל אטום.