גרנולה פריכה וטעימה
גרנולה פריכה וטעימה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 101 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל, נבט חיטה, זרעי פשתן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. . עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו גרנולה כוח פריך ... גרנולן הטוב ביותר אי פעם, גרנולה פריכה, ו גרנולה פריכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף.
מערבבים שיבולת שועל, גרעיני חמניות, זרעי דלעת, שומשום, זרעי פשתן, נבט חיטה, דובדבנים יבשים קצוצים, מלח וקינמון בקערה גדולה.
מערבבים רסק תפוחים, סירופ מייפל, ווניל בקערה נפרדת.
יוצקים תערובת רסק תפוחים על תערובת שיבולת שועל; לערבב עד מצופה שווה.
מורחים את התערובת על דפי האפייה מוכנים; חלקה לתוך שכבה דקה אחת.
אופים בתנור שחומם מראש 20 דקות, מערבבים בעדינות כדי להפוך, וממשיכים לבשל עד חום פריך וזהוב, עוד 15 עד 20 דקות.