גרנולה קוקוס של אמא
גרנולן הקוקוס של אמא נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 592 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תמצית vanillan, חמאה, קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו אוכמניות קלויות קינואה קוקוס Parfaits עם גרנולה קוקוס, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו האורז הספרדי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 9 אינץ ' מרובע אפייה גיליון
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
קו 9 אינץ ' אפיית גיליון מרובע עם לסכל, המאפשר לסכל להאריך על הצדדים של המחבת. ריסוס עם ספריי בישול nonstick.
מערבבים את שיבולת השועל, שקדים, קוקוס, חמוציות, קינמון ומלח בקערה בינונית עד בשילוב.
מערבבים חמאה, דבש וסוכר בסיר בינוני על חום בינוני, תוך ערבוב עד החמאה נמסה והתערובת מתחילה לרתוח.
הסר את המחבת מחום ומערבבים את הוניל.
יוצקים את תערובת החמאה על החומרים היבשים, ערבוב עם מרית גומי עד מצופה היטב.
להעביר את תערובת שיבולת השועל למחבת מוכנה, ושימוש במרית, לחץ על שיבולת השועל באופן שווה למחבת.
אופים עד העליון הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
העברה למתלה כדי מגניב. באמצעות רדיד, להרים את גרנולה מתוך מחבת ומניחים אותו על משטח העבודה. להתפורר גרנולה לחתיכות ולאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.