גרעיני דלעת לוהטים
גרעיני דלעת לוהטים יכולים להיות רק ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפה מתכון שחיפשת. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 50 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-370 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, אבקת צ'ילי, כמון טחון וזרעי דלעת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 41%. נסו חומוס דלעת מתוק עם פאי דלעת גרעיני דלעת קלויים, מרק דלעת פסטו מרווה שום קלוי עם גרעיני דלעת מטוגנים חריפים, ו סלט דלעת חם עם פולנטן וזרעי דלעת מסוכרים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה זורקים את גרעיני הדלעת ברוטב חם.
שלב את אבקת הצ ' ילי, המלח, הכמון, הקאיין והפלפל; מפזרים מעל זרעים וזורקים לציפוי.
מורחים לתוך 15 אינץ ' משומן בנייר כסף. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-250 ניתנים לזיהוי למשך 45-50 דקות או עד שהזרעים משחימים ויבשים קלות, תוך ערבוב מדי פעם. מגניב לגמרי. אחסן בכלי אטום.