דבש-סויה-ירקות מזוגגים עם פטריות פריכות
ירקות מזוגגים דבש-סויה עם פטריות פריכות עשויים להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. אם יש לך שמן canolan, פטריות שיטאקה, קרקרים אורז אסיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: עוף מזוגג סויה זנגביל דביק, סלמון בזיגוג דבש פריך, ו הויסין-זיגוג בייקון באו לחמניות עם פטריות מוקפצות וירקות כבושים.
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מוסיפים את הלפת והצנוניות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד משחימים קלות וחד במכרז, 10 דקות.
מוסיפים את הדבש ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הירקות מזוגגים, 5 דקות.
מוסיפים את רוטב הסויה ומבשלים עד סירופ, 5 דקות יותר.
מוסיפים את מיץ הלימון ואת chard שוויצרי; לבשל עד chard הוא נבול, 2 דקות. להעלות את החום גבוה ומבשלים עד שכל הנוזל התאדה, 2 דקות יותר; לשמור על חום.
בקערה בינונית, לטאטא את המולסה עם המים ומתבלים במלח.
מוסיפים את השיטאקי וזורקים למעיל.
מסננים את הפטריות, סוחטים את רוב הנוזל העודף. בקערה נפרדת, לזרוק את הפטריות עם פירורי קרקר אורז, לחיצה על מנת לעזור הפירורים לדבוק.
במחבת גדולה, לחמם את 1/4 כוס השמן הנותרת עד מנצנץ.
מוסיפים את הפטריות המצופות ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד לזהב ופריך, 5 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז. למעלה הירקות עם הפטריות ומגישים מיד.