דבש-שקדים פוקצ'ה עם רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל דבש שקדים פוקאצ'ה עם רוזמרין. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 145 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, פלפל, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, רוזמרין פוקצ'ה, ו רוזמרין פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר קטן; להביא לרתיחה על חום בינוני-גבוה. לבשל 1 דקה או עד הזהב.
מסננים תערובת אגוז דרך מסננת בסדר לתוך קערה, הזמנת שמן. לזרוק אגוזים עם 1/8 כפית מלח ופלפל אדום בקערה.
מערבבים חלב, סוכר מגורען, ושמרים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות או עד מבעבע. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים שמן שמור, 7 אונקיות קמח( כ 1/4 כוסות), 1 כפית מלח, חלמון ביצה לתערובת שמרים; להכות עם מיקסר במהירות נמוכה עד בשילוב. בהדרגה להוסיף 9 אונקיות הנותרים קמח (כ 2 כוסות) לתערובת שמן; להכות במהירות נמוכה עד בצק רך, אלסטי טפסים (כ 3 דקות). לחץ על הבצק לתוך מחבת ג ' לי רול מצופה 1/2 כפות שמן. מכסים בניילון נצמד; תנו לעלות במקום חם (8
במשך 40 דקות או עד שכמעט הוכפל בגודל.
לחץ על הבצק בעדינות בקצות האצבעות.
שלב הנותרים 1 1/2 כפיות שמן, אבקת סוכר, דבש, ביצה לבן; מערבבים עם מקצף עד חלקה. בעדינות מברשת בצק עם חצי תערובת ביצה לבן.
אופים ב 350 במשך 20 דקות.
מברשת העליון של הלחם עם תערובת ביצית לבן הנותרים; מפזרים שקדים.
אופים 10 דקות נוספות או עד חום זהוב.
הסר מהמחבת; מגניב 10 דקות על מתלה תיל.