דג אפוי קוקוס ציפי יכול להיות רק פסקטריאן מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 530 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם חמאה, קוקוס, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. עם כפית ציון 48%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: ציפי אסיה טאקו, ציפי אסיה טאקו, ו דג אפוי קוקוס, ליים וצ'ילי עם טריזי תפוחי אדמה תאילנדים.
הוראות
1
בקערה רדודה, לשלב את שמונה המרכיבים הראשונים. בקערה רדודה אחרת שלבו קוקוס ופירורי לחם. טובלים פילה בתערובת חמאה, ואז מצפים בתערובת קוקוס.
פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוז סיגלס עם פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
שושנת כוס הים של פינו נואר
השתקפות יפה של טרואר החוף הבתולי של מחוז מונטריי, הרוז המרופד נפתח עם תותי בר ריחניים ועלי ורדים מיובשים על האף. טעמים של דובדבן עסיסי ופטל בשלים מאוזנים על ידי חומציות מרעננת וגימור פריך ונקי. יין תוסס זה הוא שותף תפריט מגוון, זיווג יוצא דופן עם פרושוטו ומלון או עוגות סרטנים עם איולי פיקנטי.