קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

דג אפוי קל & צ'יפס לשניים

דג אפוי קל & צ'יפס לשניים
המתכון דגים אפויים קל & צ'יפס לשניים יכול לספק את הכמיהה הסקוטית שלך בערך 35 דקות. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 14 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לכם תפוחי אדמה אפייה, פילה דגים, רוטב שוט נס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן נסו דג אפוי קל וצ'יפס, דג אפוי וצ'יפס, ו דג אפוי וצ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים תפוחי אדמה לאורכו ל 8 טריזים. לזרוק תפוחי אדמה עם רוטב איטלקי בקערה. סדר, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה גדולה מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקירוטב איטלקי
תרסיס בישולתרסיס בישול
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים, שמור 2 כפות. של תערובת ציפוי תפוחי אדמה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
מקום שנותר ציפוי לערבב על צלחת.
6
מורחים צד אחד של פילה דגים עם חצי שוט הנס . לטבול דגים בתערובת ציפוי. הפוך; מברשת בצד השני של פילה דגים עם שוט הנס שנותר. הפעל דגים מעל מעיל כל הצדדים היטב עם תערובת ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שוט הנסשוט הנס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
הסר תפוחי אדמה מהתנור; להתהפך ולסדר סביב הקצוות החיצוניים של גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
מניחים דגים במרכז תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מפזרים שמורות 2 כפות. ציפוי לערבב על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
10
אופים 15 דקות. או עד פתיתי דגים עם מזלג ותפוחי אדמה הם מכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.