דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1509 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 82 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האב. גשו לסופר וקנו מיונז, בקלה, אבקת צ'ילי דה arbol, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו, דרום מערב בירה-דגים עם רוטב טרטר ירוק צ'ילה, ו דגים וצ'יפס בבלילת בירה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
לטאטא יחד את המלח, אנצ 'ו אבקות צ' ילי דה arbol בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות עבות 1/4 אינץ 'ואז לחתוך כל פרוסה לצ 'יפס עבה 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מניחים צ ' יפס בקערה גדולה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
שמן חום במחבת צדדית גדולה וישרה ל-325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
צ ' יפס מסננים בקבוצות על מגבות נייר. מטגנים כל אצווה במשך 3 עד 4 דקות עד צורות צבע בלונדיני חיוור ולהסיר למחבת גיליון מצופה מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ממש לפני ההגשה, להגדיל את חום השמן ל 375 מעלות F ומטגנים את תפוחי האדמה שוב, בקבוצות, עד חום זהוב.
מביאים את מיץ הלימון לרתיחה מעל חום גבוה בסיר קטן ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
בואו מגניב.
9
מערבבים מיץ לימון מקורר, מיונז, אנשובי ו habanero במעבד מזון ותהליך עד בשילוב. לגרד את התערובת לתוך קערה בינונית ולקפל את cornichon ו צלפים ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מוסיפים את הצ ' ילי והמלח, מסירים מהחום ומעבירים לבקבוק זכוכית או לצנצנת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.