דג חרב בגריל עם סלסה עגבניות ומלפפון יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן בישול, עגבניות שזיפים, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: דג חרב בגריל עם סלסה ליים מלפפון, דג חרב בגריל עם מלפפון-מתכון סלסה מלון, ו דג חרב בגריל מסקיט עם סלסה עגבנייה חרוכה.
הוראות
1
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. מעיל את חצאי העגבניות עם 1 כפית שמן. גריל את העגבניות לחתוך בצד למעלה (או לצלות אותם לחתוך בצד למטה), עד העורות מתחילים להשחיר, על 10 דקות. להחליק את העורות ולשים את העגבניות בכוס בינונית או קערת נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את המלפפון, מיץ לימון, שמיר, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מערבבים לשבור את העגבניות ולשלב את החומרים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעיל את דג החרב עם הנותרים 2 כפיות שמן ומפזרים את הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. גריל או לצלות את הדג במשך 4 דקות. להסתובב ולבשל עד חום זהוב ופשוט לעשות, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
5
חלופות דגים: הליבוט, מרלין, סטייקים סלמון הם גם טעים בגריל, וכל אלה ילך טוב עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק סלמון
הליבוט
Dientes De Ajo
ממתק תמנון בריט
6
וריאציות: השתמש 1 כף בזיליקום טרי קצוץ במקום שמיר. כף של נענע טרי היא אלטרנטיבה טעימה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
מנטה טרייה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
7
המלצה ליין: יין לבן בהיר עם חומציות מרעננת הוא מושלם הן עם הדגים והן עם הירקות הטריים. נסה מוסקדט דה סבר-et-מיין מעמק לואר בצרפת.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.