קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל

דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. , שהוא מוצק. דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל, דג חרב בגריל מסקיט עם סלסה עגבנייה חרוכה, ו אבוקדו בגריל עם סלסה עגבניות מתובלת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך את רוטב הסלט על ידי לטאטא את שמן הזית לתוך מיץ לימון, ולאחר מכן הוספת מלח ופלפל. תניח בצד.הפוך את הסלסה על ידי ערבוב כל החומרים יחד, עונה לפי הטעם. תניח בצד.לשפשף את סטייקים דג חרב עם קצת שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
שים את דג החרב על גריל מחומם מראש (או מחוררת מחוררת), להבה בינונית, ומבשלים 2-4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר מהחום.קל להתלבש שעועית וירקות סלט עם שמן זית רוטב מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מניחים את דג החרב על גבי ערימה של ירקות לבושים.כפית סלסה עגבניות על גבי דג החרב.תהנו!
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
ירוקירוק
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
Dientes De AjoDientes De Ajo

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםחומץ בלסמי (לפי הטעם)חומץ בלסמי (לפי הטעם)12 כפיות אבקת שוםחומץ בלסמי (לפי הטעם)חומץ בלסמי (לפי הטעם)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים1מלפפון, קלופים, זרע חתוךמלפפון, קלופים, זרע חתוך1מלפפון, קלופים, זרע חתוךמלפפון, קלופים, זרע חתוך1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה עלה שטוח, קצוץפטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה עלה שטוח, קצוץפטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ1שן שום, קצוץשן שום, קצוץ1שן שום, קצוץשן שום, קצוץ340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה, מבושל עד מכרז (כ 3-5 דקות)שעועית ירוקה, מבושל עד מכרז (כ 3-5 דקות)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חסה (אני משתמש בתערובת האביב)חסה (אני משתמש בתערובת האביב)425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חסה (אני משתמש בתערובת האביב)חסה (אני משתמש בתערובת האביב)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית (לפי הטעם)שמן זית (לפי הטעם)3עגבניות שזיף, זרע וקצוץעגבניות שזיף, זרע וקצוץ3עגבניות שזיף, זרע וקצוץעגבניות שזיף, זרע וקצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתוש (לפי הטעם)פתיתי פלפל אדום כתוש (לפי הטעם)0חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום כתוש (לפי הטעם)פתיתי פלפל אדום כתוש (לפי הטעם)1עבור כל אחד.סלסה עגבניותסלסה עגבניות1עבור כל אחד.מלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייקים דג חרב (1/2 אינץ ' עבה)סטייקים דג חרב (1/2 אינץ ' עבה)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייקים דג חרב (1/2 אינץ ' עבה)סטייקים דג חרב (1/2 אינץ ' עבה)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.