דג חרב סיציליאני חמוץ מתוק
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג חרב סיציליאני חמוץ מתוק יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם חומץ יין, פטרוזיליה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. מתכונים דומים: דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים, דג חרב חמוץ מתוק, ו Sicilian Sweet-and-soureed Tona.
הוראות
שלב swordfish ו 2 1/2 כפיות קמח בשקית פלסטיק zip העליון גדול; לאטום ולנער בעדינות למעיל.
חום 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום גבוה.
הוסף swordfish; לבשל 1 1/2 דקות בכל צד או עד שנעשה.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות.
להוסיף 1/2 כפית קמח, צלפים, וצימוקים; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במיץ צדפות, יין, רסק עגבניות, ומים; מביאים לרתיחה.
מוסיפים זיתים, חומץ וסוכר; מבשלים 1 דקה. מוסיפים פטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.