דג חרב עם אורזו, פיסטוקים וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Swordfish עם אורזו, פיסטוקים וזיתים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן זית, סטייקים לדגי חרב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: דג חרב בגריל עם ארטישוק, עגבניות וזיתים, פנה עם דג חרב, עגבניות, זיתים וצלפים, ו טרין ארנב עם זיתים ירוקים ופיסטוקים.
הוראות
בסיר של מים רותחים, לבשל את orzo עד אל דנטה; לנקז. חזור לסיר. מערבבים את הזיתים, מיץ לימון, חמאה ו 2 כפות של השמן; מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, להדליק גריל או לחמם מחבת גריל עד חם מאוד.
מברשת את הדגים עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, עד השחמה ופשוט מבושל דרך, על 7 דקות. מערבבים את הפיסטוקים לתוך האורזו ומגישים עם דג החרב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.