קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות80
מגזין

דג טמפורה בסגנון באחה

דג טמפורה בסגנון באחה
דג טמפורה בסגנון באחה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1554 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אורגנו מקסיקני, חרדל, פילה כריש צעיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היפני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: טאקו דגים טמפורה בסגנון באחה, טאקו דגים בסגנון באחה, ו טאקו דגים בסגנון באחה.

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה, בקערה גדולה, לשלב את 1 1/2 כוסות מים, מיץ ליים, שום, צ ' ילי, אורגנו, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הוסף את רצועות הדגים ולתת לרבד במשך 20 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
כדי להפוך את הבלילה טמפורה, בקערה נפרדת, לטאטא יחד את מי הקרח וחרדל. מערבבים בעדינות את הקמח, אבל לא overmix; כמה גושים קטנים הם בסדר. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
לנקז את חתיכות כריש וללטף אותם יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כרישכריש
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
יש צלחת מרופדת עם מגבות נייר מוכן. בסיר גדול, כבד תחתית, חום לפחות 2 עד 3 אינץ ' של שמן על חום בינוני עד שהוא מגיע 182° על מדחום עמוק שומן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר את הבלילה מהמקרר ומערבבים פעם נוספת. לדלות את חתיכות דגים בבלילה, כמה בכל פעם, כדי מעיל שווה. זרוק אותם בשומן חם, 2 חתיכות בכל פעם, הוספת 2 חתיכות יותר כל 30 שניות (מטגנים לא יותר מ 4 חתיכות בכל פעם). לפקח על הטמפרטורה של השמן החם לאורך הטיגון, לתת את השמן לחזור לטמפרטורה הנכונה, אם יש צורך, בין קבוצות; כדי להבטיח פריכות, זה חייב להישאר קבוע 182° כדי380. אם נמוך מדי, הדג יהיה שמנוני; אם חם מדי, החלקים ישרפו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מטגנים אותם עד פריכים, חום זהוב בהיר, וצפים בשמן, על 2 1/2 דקות לכל אצווה. עם רחפן בסדר רשת, להעביר את טמפורה דגים לצלחת נייר-מגבת מצופה לספוג את השמן העודף. חזור עם חתיכות הדגים שנותרו. במהלך הטיגון, הקפד להסיר כל חתיכות של הבלילה הצפה, או שהם ישרפו ולהכהות את השמן, אשר יעביר טעם שרוף לטמפורה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
SkimmerSkimmer
8
מגישים באופן מיידי.
9
כדי לשרת, להניח את טורטיות זה לצד זה, פנים פתוחות חופפים על מגש. מחלקים את סלט הכרוב ומילוי שווה בין טורטיות העליון עם סלסה ומקשטים. תפוס, לקפל, ולאכול מיד. או לבנות טאקו משלך: להניח טורטייה, פנים פתוחות, ביד אחת. כפית על סלט כרוב, ואז מילוי, העליון עם סלסה, לקפל, ולאכול מיד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
טעם
11
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
12
טאקו מאת מארק מילר עם בנג 'מין הארגט וג' יין הורן. זכויות יוצרים © 2009 by Mark Miller with Benjamin Hargett and Jane Horn. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מארק מילר הוא השף המהולל של Coyote Cafe בסנטה פה, ניו מקסיקו. הוא הקים ובבעלות שלוש עשרה מסעדות שונות בשלוש יבשות בין השנים 1979-200
13
הוא מחברם של עשרה ספרים עם כמעט 1 מיליון עותקים בדפוס, כולל טאקו, ספר צ ' ילה הגדול, ספר הסלסה הגדול, וקויוטי קפה. מארק עובד כיום בייעוץ קולינרי בינלאומי ומתגורר בסנטה פה, ניו מקסיקו.בנג ' מין הארגט (באנגלית: Benjamin Hargett) הוא שף חובב נסיעות שבישל באירופה, קריבין, מקסיקו וארצות הברית, שם עבד עם מארק מילר בקויוטי קפה במשך שנים רבות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
Dientes De AjoDientes De Ajo