דג טרוטה ממולא עם תפוחי אדמה סגולים גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחי אדמה סגולים, שמן זית, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית מתכונים דומים: French In A Flash: Purple Potato-crusted Trout A La Francaise, תפוח אדמה סגול וארטישוק גראטן, ו עוגות תפוחי אדמה ממולאות בטרוטה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, לזרוק את החזיר עם נענע ופטרוזיליה. פתח את הטרוטה על משטח עבודה, צד העור למטה. משפשפים את הבשר בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מורחים את תערובת החזיר בצד אחד של כל פורל. סגור את הטרוטה ולחץ כדי לשטח באופן שווה. לאבטח את הטרוטה עם שיפודי במבוק 8 אינץ'. לשפשף קלות את הטרוטה עם שמן זית לקרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
פורל
חרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם מים ולהביא לרתיחה; להרתיח עד במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסננים ולתת מגניב, ואז לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
6
בינתיים, לשים את פול מסננת. מנמיכים אותם לסיר של מים רותחים תפוחי אדמה ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה רותח
פול
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
להעביר את favas לצלחת לקלף אותם.
8
במחבת בינונית, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את השום, הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית עד שהתרככו, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיף את פורל hominy, מעושן, פאבות ותפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
פורל מעושן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
Hominy
11
להעביר את התערובת לצלחת gratin 10 אינץ ' ולסדר את פרוסות מוצרלה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
12
מפזרים עם הפרמזן. טפטוף קל עם שמן זית ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ -10 דקות, או עד רוחשות ומוצרלה נמס. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בינתיים, חום 3 כפות של שמן צמחי במחבת גדולה. מתבלים את הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
הוסף 3 של פורל למחבת ומבשל על חום גבוה עד השחמה פריך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מעבירים את הטרוטה לתבנית אפייה. זרוק את השמן. חזור עם 3 כפות הנותרים של שמן צמחי ו 3 פורל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
16
אופים את הטרוטה בתנור במשך כ 4 דקות, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פורל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מחממים את המטגן. לצלות את gratin במשך כ 1 דקה, או עד השחמה עשירה על גבי.