קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

דג טרוטה ממולא בגרין תפוחי אדמה סגולים

דג טרוטה ממולא בגרין תפוחי אדמה סגולים
דג טרוטה ממולא עם תפוחי אדמה סגולים גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחי אדמה סגולים, שמן זית, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית מתכונים דומים: French In A Flash: Purple Potato-crusted Trout A La Francaise, תפוח אדמה סגול וארטישוק גראטן, ו עוגות תפוחי אדמה ממולאות בטרוטה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, לזרוק את החזיר עם נענע ופטרוזיליה. פתח את הטרוטה על משטח עבודה, צד העור למטה. משפשפים את הבשר בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פורלפורל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים את תערובת החזיר בצד אחד של כל פורל. סגור את הטרוטה ולחץ כדי לשטח באופן שווה. לאבטח את הטרוטה עם שיפודי במבוק 8 אינץ'. לשפשף קלות את הטרוטה עם שמן זית לקרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פורלפורל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם מים ולהביא לרתיחה; להרתיח עד במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מסננים ולתת מגניב, ואז לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
6
בינתיים, לשים את פול מסננת. מנמיכים אותם לסיר של מים רותחים תפוחי אדמה ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה רותחתפוח אדמה רותח
פולפול
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
להעביר את favas לצלחת לקלף אותם.
8
במחבת בינונית, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מוסיפים את השום, הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית עד שהתרככו, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
10
מוסיף את פורל hominy, מעושן, פאבות ותפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פורל מעושןפורל מעושן
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
HominyHominy
11
להעביר את התערובת לצלחת gratin 10 אינץ ' ולסדר את פרוסות מוצרלה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
12
מפזרים עם הפרמזן. טפטוף קל עם שמן זית ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ -10 דקות, או עד רוחשות ומוצרלה נמס. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בינתיים, חום 3 כפות של שמן צמחי במחבת גדולה. מתבלים את הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
הוסף 3 של פורל למחבת ומבשל על חום גבוה עד השחמה פריך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
מעבירים את הטרוטה לתבנית אפייה. זרוק את השמן. חזור עם 3 כפות הנותרים של שמן צמחי ו 3 פורל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
אופים את הטרוטה בתנור במשך כ 4 דקות, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מחממים את המטגן. לצלות את gratin במשך כ 1 דקה, או עד השחמה עשירה על גבי.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
18
הסר את השיפודים והעביר את הטרוטה לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
19
לשרת את gratin לצד.