דג טרוטה ממולא עם תפוחי אדמה סגולים גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחי אדמה סגולים, שמן זית, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית מתכונים דומים: French In A Flash: Purple Potato-crusted Trout A La Francaise, תפוח אדמה סגול וארטישוק גראטן, ו עוגות תפוחי אדמה ממולאות בטרוטה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה קטנה, לזרוק את החזיר עם נענע ופטרוזיליה. פתח את הטרוטה על משטח עבודה, צד העור למטה. משפשפים את הבשר בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פורל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
חרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מורחים את תערובת החזיר בצד אחד של כל פורל. סגור את הטרוטה ולחץ כדי לשטח באופן שווה. לאבטח את הטרוטה עם שיפודי במבוק 8 אינץ'. לשפשף קלות את הטרוטה עם שמן זית לקרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קילו פטל שחור (בערך
פורל
חרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם מים ולהביא לרתיחה; להרתיח עד במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מסננים ולתת מגניב, ואז לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
6
בינתיים, לשים את פול מסננת. מנמיכים אותם לסיר של מים רותחים תפוחי אדמה ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה רותח
פול
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
להעביר את favas לצלחת לקלף אותם.
8
במחבת בינונית, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים את השום, הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית עד שהתרככו, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיף את פורל hominy, מעושן, פאבות ותפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פורל מעושן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
Hominy
11
להעביר את התערובת לצלחת gratin 10 אינץ ' ולסדר את פרוסות מוצרלה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
12
מפזרים עם הפרמזן. טפטוף קל עם שמן זית ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ -10 דקות, או עד רוחשות ומוצרלה נמס. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
13
בינתיים, חום 3 כפות של שמן צמחי במחבת גדולה. מתבלים את הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פורל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הוסף 3 של פורל למחבת ומבשל על חום גבוה עד השחמה פריך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פורל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מעבירים את הטרוטה לתבנית אפייה. זרוק את השמן. חזור עם 3 כפות הנותרים של שמן צמחי ו 3 פורל.