קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

דג טרוטה ממולא בגרין תפוחי אדמה סגולים

דג טרוטה ממולא בגרין תפוחי אדמה סגולים
דג טרוטה ממולא עם תפוחי אדמה סגולים גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחי אדמה סגולים, שמן זית, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית מתכונים דומים: French In A Flash: Purple Potato-crusted Trout A La Francaise, תפוח אדמה סגול וארטישוק גראטן, ו עוגות תפוחי אדמה ממולאות בטרוטה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה קטנה, לזרוק את החזיר עם נענע ופטרוזיליה. פתח את הטרוטה על משטח עבודה, צד העור למטה. משפשפים את הבשר בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פורלפורל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מורחים את תערובת החזיר בצד אחד של כל פורל. סגור את הטרוטה ולחץ כדי לשטח באופן שווה. לאבטח את הטרוטה עם שיפודי במבוק 8 אינץ'. לשפשף קלות את הטרוטה עם שמן זית לקרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
פורלפורל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם מים ולהביא לרתיחה; להרתיח עד במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מסננים ולתת מגניב, ואז לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
6
בינתיים, לשים את פול מסננת. מנמיכים אותם לסיר של מים רותחים תפוחי אדמה ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה רותחתפוח אדמה רותח
פולפול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
להעביר את favas לצלחת לקלף אותם.
8
במחבת בינונית, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים את השום, הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית עד שהתרככו, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מוסיף את פורל hominy, מעושן, פאבות ותפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פורל מעושןפורל מעושן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
HominyHominy
11
להעביר את התערובת לצלחת gratin 10 אינץ ' ולסדר את פרוסות מוצרלה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
12
מפזרים עם הפרמזן. טפטוף קל עם שמן זית ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ -10 דקות, או עד רוחשות ומוצרלה נמס. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
בינתיים, חום 3 כפות של שמן צמחי במחבת גדולה. מתבלים את הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הוסף 3 של פורל למחבת ומבשל על חום גבוה עד השחמה פריך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מעבירים את הטרוטה לתבנית אפייה. זרוק את השמן. חזור עם 3 כפות הנותרים של שמן צמחי ו 3 פורל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
16
אופים את הטרוטה בתנור במשך כ 4 דקות, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
17
מחממים את המטגן. לצלות את gratin במשך כ 1 דקה, או עד השחמה עשירה על גבי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
18
הסר את השיפודים והעביר את הטרוטה לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
19
לשרת את gratin לצד.

מרכיבים