קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

דג טרוטה ממולא בגרין תפוחי אדמה סגולים

דג טרוטה ממולא בגרין תפוחי אדמה סגולים
דג טרוטה ממולא עם תפוחי אדמה סגולים גראטן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 768 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם תפוחי אדמה סגולים, שמן זית, מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית מתכונים דומים: French In A Flash: Purple Potato-crusted Trout A La Francaise, תפוח אדמה סגול וארטישוק גראטן, ו עוגות תפוחי אדמה ממולאות בטרוטה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה, לזרוק את החזיר עם נענע ופטרוזיליה. פתח את הטרוטה על משטח עבודה, צד העור למטה. משפשפים את הבשר בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פורלפורל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את תערובת החזיר בצד אחד של כל פורל. סגור את הטרוטה ולחץ כדי לשטח באופן שווה. לאבטח את הטרוטה עם שיפודי במבוק 8 אינץ'. לשפשף קלות את הטרוטה עם שמן זית לקרר אותם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פורלפורל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
בסיר, לכסות את תפוחי האדמה עם מים ולהביא לרתיחה; להרתיח עד במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסננים ולתת מגניב, ואז לקלף לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
6
בינתיים, לשים את פול מסננת. מנמיכים אותם לסיר של מים רותחים תפוחי אדמה ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה רותחתפוח אדמה רותח
פולפול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
להעביר את favas לצלחת לקלף אותם.
8
במחבת בינונית, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את השום, הבצל והפלפל האדום ומבשלים על אש בינונית עד שהתרככו, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מוסיף את פורל hominy, מעושן, פאבות ותפוחי אדמה ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, כ 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פורל מעושןפורל מעושן
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
HominyHominy
11
להעביר את התערובת לצלחת gratin 10 אינץ ' ולסדר את פרוסות מוצרלה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
12
מפזרים עם הפרמזן. טפטוף קל עם שמן זית ואופים בשליש העליון של התנור במשך כ -10 דקות, או עד רוחשות ומוצרלה נמס. תשאיר את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בינתיים, חום 3 כפות של שמן צמחי במחבת גדולה. מתבלים את הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הוסף 3 של פורל למחבת ומבשל על חום גבוה עד השחמה פריך, על 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מעבירים את הטרוטה לתבנית אפייה. זרוק את השמן. חזור עם 3 כפות הנותרים של שמן צמחי ו 3 פורל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
16
אופים את הטרוטה בתנור במשך כ 4 דקות, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
17
מחממים את המטגן. לצלות את gratin במשך כ 1 דקה, או עד השחמה עשירה על גבי.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
18
הסר את השיפודים והעביר את הטרוטה לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
19
לשרת את gratin לצד.

מרכיבים

1קילוגרםטרוטה ללא עצמות, דגי טרוטה, ראשים הוסרו.טרוטה ללא עצמות, דגי טרוטה, ראשים הוסרו.1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד פול טרי, מופגזים1/2 פאונד פול טרי, מופגזים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה טרייה, חצייה חתוכה ל-6 סיבובים.מוצרלה טרייה, חצייה חתוכה ל-6 סיבובים.3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרhominy, סחוט (מתוך 15 אונקיה יכול)hominy, סחוט (מתוך 15 אונקיה יכול)12 כפיות אבקת שוםמנטה קצוץ גסמנטה קצוץ גס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, ועוד לשפשוף ולטפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לשפשוף ולטפטוף33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה קצוצה בגסותפטרוזיליה קצוצה בגסות454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה סגולים בינוניים, מצוחצחיםתפוחי אדמה סגולים בינוניים, מצוחצחים1קטןפלפל אדום, פרוס דקפלפל אדום, פרוס דק1קטןבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל אדום, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ6שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר מעושן, פרוס 1/4 אינץ ' עבה לחתוך לקוביות 1/4 אינץחזיר מעושן, פרוס 1/4 אינץ ' עבה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פורל מעושן ללא עור, ללא עצמות, מעופףפורל מעושן ללא עור, ללא עצמות, מעופף591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים