והוא יספק כ 42 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 26 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם רוטב ויניגרט עגבניות שמש, זיתים kalamatan, גבינת פטה athenos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. מתכונים דומים: פסטה ים תיכונית עם ארטישוק, זיתים ועגבניות, פוקצ'ה ים תיכונית קלה עם זיתים וארטישוקים, ו ארטישוקים אפויים עם זיתים וגבינת ריקוטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חתוך פתח חבילה של דגים לארבעה חלקים שווים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
תחבושת חום במחבת ovenproof גדולה על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף דגים; לבשל 5 דקות. או עד שחום קל משני הצדדים, פונה לאחר 2-1 / 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
5
מערבבים קישואים, עגבניות, זיתים וארטישוקים. כף באופן שווה סביב דגים.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
בלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריט
6
אופים 15 דקות.; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים נוספים 8 עד 12 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.