Bluefish כדגל הדייג: Bandieran alla Marinara עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שום, זיתים gaetan, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 88%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Bluefish כדגל הדייג: Bandieran alla Marinara, ריזוטו alla מרינרה, ו דג כחול צלוי שלם.
הוראות
1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן עד כמעט עישון.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.