דג סול ממולא סרטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סולה ממולאת סרטן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 635 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מרק עוף, פירורי לחם, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: סוליית בשר ממולא סרטן, סרטן ושרימפס ממולא סוליה, ו דג מלוח ממולא סרטן חריף.
הוראות
בקערה, לשלב פירורי לחם, סרטן, בצל, ביצה, מלח וקיין. כף על פילה; להתגלגל מאובטח עם קיסם.
מקום 2-qt משומן. צלחת הוכחה broiler; טפטוף עם 2 כפות חמאה.
אופים, חשוף, ב 350°במשך 25-30 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
בינתיים, לרוטב, מניחים את החמאה שנותרה בסיר. מערבבים בקמח עד חלקה. בהדרגה להוסיף מרק. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה מבעבע.
מסננים נוזלים מתבנית אפייה. רוטב כפית על פילה; מפזרים גבינה ושקדים. צלייה 5 בפנים. מהחום עד גבינה מותכת ושקדים משחימים קלות. זרוק קיסמים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.