תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופל המלך. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת אפייה, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, וופל::: וופל תפוח מסוכר, ו ופל:: ופל אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: ציוד מיוחד: וופל ברזל
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו cupcake או מחבתות מאפין עם 24 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
3
בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף משוט, לשלב את הקמחים, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח.
מוסיפים את החמאה ואת השמנת החמוצה, ומשלבים עד לתערובת הוא גס ומתפורר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
חמאה
5
בקנקן, לשלב את החלב, תמצית וניל וביצים, ו לטאטא עד בשילוב. מוסיפים לאט את המרכיבים בקנקן לתערובת החמאה-קמח, ערבוב עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
ממלאים ספינות קאפקייקס ואופים במשך 20 דקות, מסתובבים באמצע.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
7
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין לפני הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
ממלאים את העוגות במילוי פטל. למעלה עם ציפוי גבינת שמנת וניל וחתיכת וופל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
קאפקייקס
וניל
9
טפטוף עם סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל
10
מערבבים את פירות יער, סוכר מגורען קורנפלור בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני בעת שטוף לשבור את הפרי. ברגע שהתערובת מתחילה להתבשל, להסיר מן החום ולקרר מיד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
עמילן תירס
פירות יער
פירות
ציוד שתשתמש בו
מקציף
סיר
11
במערבל לעמוד עם קובץ מצורף ההנעה, מקציפים את החמאה וגבינת שמנת עד בשילוב מלא. מוסיפים לאט את אבקת הסוכר ואת קרם ההצלפה הכבד. הכה עד אור ורך.
מחממים מכשיר להכנת ואפלים. בקערת זכוכית, לנצח את הביצה עד פלאפי.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
קערה
14
מוסיפים את תמצית החלב, השמן והוניל. מוסיפים לאט את הקמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה ומלח. לרסס את הוופל עם תרסיס מחבת, ולבשל את הוופלים בקבוצות עד זהוב. כאשר מגניב, לפרוץ ריבועים.