קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות30
ציון בריאות7
מגזין

דג סנדל מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום

דג סנדל מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום
דג סנדל מוקפץ עם רוטב שאלוט כתום הוא pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 30 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא פלפל, חרדל דיז'ון, פילה האדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. נסו האדוק מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום, דג הסנדל האיטלקי של אקדיה, ו Rémoulade Flounder Sautéed ומתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה. ביסודיות לדלות פילה דגים בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה דגיםפילה דגים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ אבל לא עישון (ראה קצה).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד השחמה קלה ופשוט אטום במרכז, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
העברה לצלחת לכסות באופן רופף עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מוסיפים שאלוט למחבת ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים מיץ תפוזים וחרדל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הרוטב מתעבה קצת, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מוסיפים חמאה ופטרוזיליה; מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
9
מעבירים דגים לצלחות בודדות, למעלה עם רוטב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.