דג סנדל מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום
דג סנדל מוקפץ עם רוטב שאלוט כתום הוא pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 30 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא פלפל, חרדל דיז'ון, פילה האדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. נסו האדוק מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום, דג הסנדל האיטלקי של אקדיה, ו Rémoulade Flounder Sautéed ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה. ביסודיות לדלות פילה דגים בתערובת.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ אבל לא עישון (ראה קצה).
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד השחמה קלה ופשוט אטום במרכז, 3 עד 4 דקות לכל צד.
העברה לצלחת לכסות באופן רופף עם נייר.
מוסיפים שאלוט למחבת ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה. מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים מיץ תפוזים וחרדל; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הרוטב מתעבה קצת, על 5 דקות.
מוסיפים חמאה ופטרוזיליה; מערבבים עד שהחמאה נמסה.
מעבירים דגים לצלחות בודדות, למעלה עם רוטב ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.