דג סנדל מוקפץ עם רוטב שאלוט כתום הוא pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 30 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא פלפל, חרדל דיז'ון, פילה האדוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. נסו האדוק מוקפץ עם רוטב שאלוט-כתום, דג הסנדל האיטלקי של אקדיה, ו Rémoulade Flounder Sautéed ומתובל (מתכונים דומים).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.