קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

דג קלוי חרדל

דג קלוי חרדל
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני? דג קלוי חרדל יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 23 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. גשו לסופר וקנו צלפים, חרדל מחיטה מלאה, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קרם פרש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. נסו דג קלוי חרדל, דגים אפויים במיונז וחרדל, ו אצבעות דגים עם רוטב חרדל דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מרפדים תבנית בנייר אפייה. (ניתן להשתמש גם בתבנית אפייה אטומה לתנור.)
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
הניחו את פילה הדג בצד העור כלפי מטה על תבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
6
שלב בקערה קטנה את הקרם פרש, 2 חרדל, שאלוט, צלפים, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל. כף את הרוטב באופן שווה על פילה הדג, וודא שהדג מכוסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
דגיםדגים
שאלותשאלות
צלפיםצלפים
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
אופים 10 עד 15 דקות, תלוי בעובי הדג, עד שהוא בקושי נגמר. (הדג יתקלף בקלות בחלק העבה ביותר בסיום.) הקפידו לא לבשל אותו יתר על המידה!
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם הרוטב מהתבנית בכפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.