דגי סלע מטוגנים, מחית חמאה, ניוקי ריקוטה.
דגי סלע מטוגנים, מחית חמאה, ניוקי ריקוטה הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 1094 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם מלח, ריקוטה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים, Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, ו דגי סלע מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ריקוטה וביצה יחד. לנפות קמח ומלח, ולאחר מכן לקפל לתערובת ריקוטה.
מוסיפים עירית. השאר את הבצק במשך כמה שעות ולעצב אותם כנדרש. מבשלים אותם במים מלוחים עד שהם צפים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
צולים את הדלעת לקוביות מעט במחבת, מכסים בנייר אלומיניום ומשאירים אותו בתנור במשך 7 עד 8 דקות. כאשר רך, מסננים עודפי מים, מוסיפים דבש קינמון ומתמזגים לתוך מחית, מעבירים אותו דרך מסננת משובחת ומתבלים במלח
מערבבים יחד עם ויניגרט מלמעלה את הדג מצופה.
דגי סלע העונה עם מלח ופלפל. שים שמן במחבת שחומם מראש; לצרוב את הצד של הדג כי יוצגו הראשון. כאשר חום זהוב בצבע לפנות לצד השני ולהוסיף מלאי, חמאה ו braise עד הדג מבושל, מפזרים מיץ לימון להשרות את הדגים עם תחליב. במחבת נוספת צרוב ניוקי מבושל משני הצדדים.
הוסף chanterelles ניקה, עונה ומעיל עם חמאה קצף.
מגישים עם דלעת סקווש וסלט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.