דג אפוי פריך עם סלסה טרופית עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. לכו לחנות וקנו מיקס מקורי, קיווי, פפאיה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו דגים חריפים עם סלסה טרופית, טאקו דגים עם סלסה וניל טרופית, ו טאקו דגים טרופיים עם סלסה Pinapple (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 218° במחבת 13x9 אינץ', ממיסים חמאה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה קטנה, מערבבים תערובת ביסקוויק, קמח תירס, אבקת צ ' ילי ומלח. לטבול פילה דגים לתוך ביצה, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.