דגים בגריל על שיפודים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 142 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 962 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך זעפרן, פפריקה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: שיפודי דגים במרינדה, שיפודי דגים מרוקאים עם ברמונדי, ו שיפודי דגים עם בזיליקום Chimichurri.
הוראות
1
בקערה לערבב את כל החומרים מלבד הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף את הדג למרינדה ולוודא שהוא מצופה בכל רחבי.להשאיר להשרות לפחות שעתיים, ערבוב מעת לעת.נחלק את הדג לארבעה שיפודים. (טיפ: אם אתה משתמש במבוק אלה להשרות אותם במים מראש כדי לעצור אותם מלשרוף).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
מניחים תחת גריל חם או על ברביקיו ולהשאיר בערך 8 דקות או עד מבושל דרך.הפעל רק פעם אחת.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.