דגים בגריל על שיפודים
דגים בגריל על שיפודים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 142 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 962 קלוריות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך זעפרן, פפריקה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: שיפודי דגים במרינדה, שיפודי דגים מרוקאים עם ברמונדי, ו שיפודי דגים עם בזיליקום Chimichurri.
הוראות
בקערה לערבב את כל החומרים מלבד הדגים.
מוסיף את הדג למרינדה ולוודא שהוא מצופה בכל רחבי.להשאיר להשרות לפחות שעתיים, ערבוב מעת לעת.נחלק את הדג לארבעה שיפודים. (טיפ: אם אתה משתמש במבוק אלה להשרות אותם במים מראש כדי לעצור אותם מלשרוף).
מניחים תחת גריל חם או על ברביקיו ולהשאיר בערך 8 דקות או עד מבושל דרך.הפעל רק פעם אחת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.