קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

דגים בחבילות נייר עם כרישה, שומר, עירית ווניל

דגים בחבילות נייר עם כרישה, שומר, עירית ווניל
דגים בחבילות נייר עם כרישה, שומר, עירית, וניל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, מיץ לימון, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו דגים בחבילות נייר עם כרישה, שומר, עירית ווניל, חם לבוש בטטה, שומר & חבילות פטה, ו סלמון מעושן חבילות עם שומר וסלט אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים כרישה, שומר וגזר; מטוגנים 4 דקות או עד שהגזר פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
שומרשומר
כרישהכרישה
5
מוסיפים מרק ורוטב סויה; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה. מערבבים ב 3 כפות עירית ו 1 כף מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
רוטב סויהרוטב סויה
עיריתעירית
מרקמרק
6
חותכים 6 (14 אינץ') ריבועים של נייר קלף. מקפלים כל ריבוע לשניים; לפתוח כל אחד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
7
מניחים 1 תערובת ירקות כוס ליד קיפול של כל נייר.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
8
מקום 1 פילה דגים על גבי תערובת ירקות; העליון עם 1/2 כפית עירית, 1/2 כפית מיץ לימון, ו 2 חתיכות שעועית וניל. קיפול נייר; חותם קצוות עם קפלים צרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
פילה דגיםפילה דגים
מיץ לימוןמיץ לימון
ירקירק
עיריתעירית
9
מניחים מנות על כל אחד 2 דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד נפוחות ושחמות קלות, מסתובב גיליונות אפייה לאחר 9 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
מניחים על צלחות, וחותכים פתוח.
12
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.