דגים ופלפלים בגריל
הכנת המנה לוקחת כ 36 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, פלפל, פלפלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו דגים עם פלפלים מומסים, גפילטע פיש עם פלפלים תלת-צבעיים, ו תבשיל דגים עם פלפלים, שקדים וזעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב ופלפל אדום כתוש.
יוצקים על דגים ופלפלים בצלחת זכוכית רדודה; להפוך דגים ופלפלים מעל מעיל שני הצדדים של כל עם תערובת ההלבשה. מקררים 15 דקות. להשרות.
גריל חום לחום בינוני גבוה.
הסר דגים ופלפלים מן המרינדה; להשליך מרינדה.
גריל דגים ופלפלים על גריל מכוסה 4 דקות. הפוך את הדגים. גריל, מכוסה, 2 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מניחים דגים ופלפלים על צלחת הגשה.
מפזרים גבינה וכוסברה; בואו לעמוד 3 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.