דגים וצ'יפס בסגנון אנגלי
המתכון בסגנון אנגלי דגים וצ'יפס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 585 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח, חומץ מאלט, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ מאלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פבלובה עם פירות יער וקרם כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה טוב. מתכונים דומים: דגים וצ'יפס בסגנון אנגלי, רוטב טרטר חריף חוף ים אנגלי לדגים וצ'יפס, ו דג וצ'יפס אנגלי אמיתי עם בלילת בירה יורקשייר.
הוראות
חום 3 אינץ 'של השמן בטיגון עמוק ל 325 מעלות F. לסירוגין, חום 3 אינץ' של שמן בסיר עמוק.
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לשבבים, בערך בגודל של האצבע המורה שלך.
שים את תפוחי האדמה בשמן. מטגנים את הצ ' יפס במשך 2 עד 3 דקות; הם לא צריכים להיות פריך או מבושל לחלוטין בשלב זה.
הסר את השבבים עם מסננת עכביש או כף מחוררת, על מגש נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
Crank טמפרטורת השמן עד 375 מעלות F.
בקערת ערבוב גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל, וביצה.
יוצקים את מי הסודה ומקציפים לבלילה חלקה.
מורחים את קמח האורז על צלחת. לדלות את חתיכות הדגים בקמח האורז ולאחר מכן לטבול אותם לתוך הבלילה, לתת עודף לטפטף.
שים את השבבים בתחתית סל הטיגון ושוקע בזהירות בשמן החם. גל בזהירות את הדגים מוכים לתוך שמן מבעבע לפני להפיל אותם על גבי השבבים. מטגנים את הדגים וצ ' יפס במשך 4 עד 5 דקות עד פריך וחום.
הסר את הסל ולנקז את הדגים וצ ' יפס על מגבות נייר; העונה קלות עם מלח.
מגישים עטוף קונוס עיתון עם חומץ מאלט ו / או רוטב טרטר.
2 כפות קצוצות דק עלים פטרוזיליה שטוח עלה
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את כל החומרים. צ ' יל לפני ההגשה לתת את הטעמים להתחתן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.