דגים וצ'יפס עם שמן בזיליקום
המתכון דגים וצ'יפס עם שמן בזיליקום יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בסביבה 1 שעה ו 25 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1265 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 66 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, chervil, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), ו דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
כדי להכין את תפוחי האדמה, לחתוך את תפוחי האדמה דק מאוד באמצעות מנדולינה.
מניחים פרוסות על מגבת ויבשים. במחבת, מחממים את השמן על חום בינוני ומוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה. השמן לא צריך להיות חם מאוד, אתה רוצה blanch את תפוחי האדמה, אבל הם לא צריכים להיות כל צבע.
מסננים ומייבשים את תפוחי האדמה. תגביר את חום השמן.
מניחים 1 עלה כוסברה על פרוסת תפוח אדמה ומכסים עם פרוסת תפוחי אדמה אחרת. לחץ על שתי פרוסות יחד בחוזקה, ומטגנים במהירות עד פריך.
לנקז ולהניח בצד. חזור על תהליך זה עד שיש לך מספיק כדי לשרת את האורחים שלך.
כדי להפוך את פירה אפונה, להזיע את הבצל במשך 2 דקות.
מוסיפים את השום והזיעה לעוד 1 דקות.
מוסיפים את היין, ומפחיתים בחצי. לאחר הנוזל מצטמצם, מוסיפים את הקרם ומפחיתים עד שרוטב מעילי החלק האחורי של כף עץ. להפשיר את האפונה, ולהוסיף אותם לתערובת הקרם. באמצעות בלנדר, תערובת פירה, להפריש ולשמור חם.
עבור סלט עשבי תיבול: להפוך את הרוטב על ידי שילוב של חומץ, מיץ ליים, ושמן זית כתית. לזרוק את כל עשבי תיבול ההלבשה ולהתאים את תיבול עם מלח ופלפל.
עבור רוטב הזעפרן, לשלב את הבצל הקצוץ, גזר, כרישה, ויין לבן בסיר, ולהפחית על ידי 3/
ברגע שהנוזל מצטמצם, מוסיפים את השמנת הכבדה ואת הזעפרן, ומאפשרים להפחית עוד יותר עד שהרוטב מתעבה, כ -10 דקות על חום בינוני. להעביר את הרוטב דרך מסננת ולחזור לסיר. על אש נמוכה, לאט להוסיף חתיכות קטנות של החמאה, כל הזמן ערבוב הרוטב. הניחו את הרוטב בצד והישארו חמים.
כדי להפוך את הבלילה טמפורה, לערבב יחד את חלמון הביצה, קמח, יין ומים, ומערבבים, לוודא שאין גושים. אין לערבב את הבלילה.
בסיר גדול, מחממים את השמן ל 350 מעלות F.
כדי להכין את הדגים, לטבול את חתיכות הדגים לתוך הבלילה טמפורה. מטגנים את הדגים במשך כ 10 דקות, או עד חום זהוב בהיר.
הסר את הדגים ולנקז על מגבות נייר. מתבלים במלח בעוד הדג עדיין חם.
כדי לשרת, מניחים את חתיכות הדגים על כל צלחת.
מוסיפים את סלט התבלינים לצד הדג.
מניחים כפית קטנה של מחית אפונה על הצלחת ולטפטף קצת רוטב זעפרן סביב הצלחת.
מגישים עם שבבי כוסברה טפטוף עם שמן בזיליקום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו