דג לבן עם שעועית מתובלת וצ'וריסו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, בצל, שעועית קנליני במים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-191 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 95% המנה הזאת מעולה. נסו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, עוף ספרדי עם צ'וריסו ושעועית לבנה, ו בקלה אפוי עם שעועית צ'וריסו & לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מרככים את הבצל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הרוזמרין, צ 'וריסו ושום, ואז מטגנים במשך 2 דקות יותר עד צ' וריסו מתחיל לפריך. טיפ ב passata, שעועית, כרוב וסוכר, העונה, ואז מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(שמור 1 כף)
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פאסאטה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את הדג למחבת, משאירים את צמרות הפילה מציצות מתוך הרוטב, ואז מכסים במכסה ומשאירים לבשל במשך 3-5 דקות או עד פתיתי הבשר בקלות. טעים מוגש עם לחם פריך.
דגים לבנים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.