קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

דגים לבנים עם שעועית מתובלת וצ'וריסו

דגים לבנים עם שעועית מתובלת וצ'וריסו
דג לבן עם שעועית מתובלת וצ'וריסו נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, בצל, שעועית קנליני במים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-191 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 95% המנה הזאת מעולה. נסו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, עוף ספרדי עם צ'וריסו ושעועית לבנה, ו בקלה אפוי עם שעועית צ'וריסו & לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מרככים את הבצל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הרוזמרין, צ 'וריסו ושום, ואז מטגנים במשך 2 דקות יותר עד צ' וריסו מתחיל לפריך. טיפ ב passata, שעועית, כרוב וסוכר, העונה, ואז מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
פאסאטהפאסאטה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
מוסיפים את הדג למחבת, משאירים את צמרות הפילה מציצות מתוך הרוטב, ואז מכסים במכסה ומשאירים לבשל במשך 3-5 דקות או עד פתיתי הבשר בקלות. טעים מוגש עם לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים לבנים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.