דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק
דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמן בוטנים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. נסו דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר, דגים שלמים מאודים עם ג'ינג'ר, בצל ירוק וסויה, ו דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הבוטנים במחבת חתוכה (רצוי לא דביקה) על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפטריות, בשר חזיר, זנגביל ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות, 2 עד 3 דקות. להפריש להתקרר. בינתיים, להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה באוניית הקיטור שלך. (אם אין לך ספינת מבמבוק, אתה יכול להשתמש בסיר עם הכנס אוניית קיטור שטוחה, או שאתה יכול אסדת הספינה שלך. פשוט לחתוך את החלק העליון והתחתון מתוך פחית טונה כדי להשתמש כתמיכה לצלחת ולמצוא סיר מכוסה עמוק ורחב מספיק כדי להכיל הכל.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
קלמנטינות, כל אחת
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
שים את הדג על צלחת חסינת חום שתתאים באוניית הקיטור שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4
מפזרים את תערובת הפטריות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
טפטוף עם שרי ושמן שומשום. בזהירות לשים את הצלחת באדנית. מכסים ואדים עד שהדגים רק מבושלים דרך, כ -10 דקות. ראה כיצד לדעת מתי דגים מבושלים באמת.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ממתק תמנון בריט
6
מעבירים את הדגים והמיצים לצלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
7
טפטוף עם רוטב סויה, מפזרים את הבצל הירוק, ומגישים מיד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.