קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות64
מגזין

דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק

דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק
דגים מאודים עם בשר חזיר, פטריות, זנגביל, שום & בצל ירוק נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, שמן בוטנים, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. נסו דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר, דגים שלמים מאודים עם ג'ינג'ר, בצל ירוק וסויה, ו דגים מאודים עם בצל ירוק וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הבוטנים במחבת חתוכה (רצוי לא דביקה) על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הפטריות, בשר חזיר, זנגביל ושום. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות, 2 עד 3 דקות. להפריש להתקרר. בינתיים, להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה באוניית הקיטור שלך. (אם אין לך ספינת מבמבוק, אתה יכול להשתמש בסיר עם הכנס אוניית קיטור שטוחה, או שאתה יכול אסדת הספינה שלך. פשוט לחתוך את החלק העליון והתחתון מתוך פחית טונה כדי להשתמש כתמיכה לצלחת ולמצוא סיר מכוסה עמוק ורחב מספיק כדי להכיל הכל.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
שים את הדג על צלחת חסינת חום שתתאים באוניית הקיטור שלך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מפזרים את תערובת הפטריות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
טפטוף עם שרי ושמן שומשום. בזהירות לשים את הצלחת באדנית. מכסים ואדים עד שהדגים רק מבושלים דרך, כ -10 דקות. ראה כיצד לדעת מתי דגים מבושלים באמת.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מעבירים את הדגים והמיצים לצלחות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
טפטוף עם רוטב סויה, מפזרים את הבצל הירוק, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1
גודל
2
למנה מתאבן, קלוריות
1
160, שומן
2
8, קלוריות שומן
1
70, שומן רווי
2
1, חלבון
3
18, שומן חד רווי
4
3, פחמימות
5
500, כולסטרול
6
40, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
3, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.