דגים מאודים: פולפו ב Umido
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מאודה Monkfish: Polpo ב Umido. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. אם יש לכם פתיתי פלפל, בצל, monkfish, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו Monkfish מטוגן: Codan ב Umido, Polpo alla griglia (תמנון תינוק בגריל), ו Insalata di Calamari e Polpo (סלט פירות ים חם) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, להזיע בעדינות את השום בשמן הזית עד שהוא רך מאוד אבל לא השחמה.
מוסיפים את הבצל וממשיכים לבשל 5 עד 7 דקות, עד הבצל רך ובראונינג. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף חצאי עגבניות, לחתוך צדדים למטה. מבשלים את העגבניות, פונה לעתים קרובות, עד שהם שחררו את המיצים שלהם והם רכים מאוד.
מערבבים פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדומים, מלח ופלפל, לפי הטעם, וקינמון. מכסים את המחבת ומבשלים 15 דקות, עד שהרוטב סמיך וטעים.
הסר את מקל הקינמון ודחוף את הרוטב דרך מסננת בסדר רשת או טחנת ירקות או תהליך מחית גס.
מוסיפים את הרוטב למחבת נקייה ומניחים על אש בינונית.
חותכים את דג הנזיר ל 6 חתיכות הגשה בגודל ולהוסיף לרוטב רותח. לבשל, הפיכת חתיכות דגים עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק, על 7 עד 10 דקות.
הסר את הדג על מגש הגשה לכסות עם הרוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![Scarpetta פינו Grigio]()
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.