דגים מבושלים בקלף עם מורלים, שום אביבי וקורנית
דגים מבושלים בקלף עם Morels, שום האביב, טימין דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור אביב. . אם יש לכם חמאה, שמן canolan, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו דגי אביב בקלף, דג זנגביל-שום קלף, ו סלמון ים תיכוני מבושל בקלף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים פטריות מורל במחבת יבשה מעל חום בינוני ומפזרים מלח ופלפל שחור. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות לשחרר את המיץ שלהם ואת המיץ מתאדה, על 5 דקות.
מפזרים פילה הליבוט עם מלח ופלפל שחור משני הצדדים.
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים את פילה הליבוט עד חום זהוב מבחוץ, כ -2 דקות לכל צד.
הסר דגים ממחבת ולהניח בצד.
לבשל ומערבבים שום scapes באותו מחבת נהג לבשל דגים עד ריחני, על 1 דקה.
הסר מחבת מחום ומערבבים פטריות מורל וקורנית עם נופי שום עד בשילוב.
מקפלים פיסת נייר קלף במחצית לרוחב. השתמש במספריים כדי לחתוך צורת לב גדולה מאוד דמוי ולנטיין מתוך הנייר המקופל, גדולה ככל האפשר. חזור עם הקלף שנותר לעשות 4 צורות לב גדולות.
פתח את צורות הלב; מברשת בצד ימין של הלב עם שמן קנולה.
מניחים 1/4 תערובת פטריות מורל בצד שמאל (unoiled) חצי מכל לב.
מניחים פילה הליבוט על תערובת הפטריות.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל שחור.
מקפלים את החצי הימני משומן של הלב על הדג. מקפלים על 1/4 אינץ ' של נייר קלף מעל, החל בקצה המעוגל, ולעבוד את הדרך עד לנקודה, מתקפל כמו שאתה הולך. מקפלים את הקצה על פעם שנייה כדי לצרף דגים ופטריות בצרור עם קצה כפול מקופל, אטום.
השאר על 1/4 אינץ ' של הנקודה התחתונה נפרש.
השתמש קש מוכנס לתוך החלק התחתון הפתוח כדי לפוצץ אוויר לתוך הצרור, מה שהופך אותו לנפח כמו בלון קטן. סובב את התחתית סגורה כדי לסגור את האוויר.
מניחים חבילות קלף על 2 דפי אפייה; אל תתנו לחבילות לגעת אחד בשני.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהדגים אינם שקופים יותר במרכז, כ -15 דקות.
כדי לשרת, צלחת כל חלק לחתוך בזהירות את הקלף כדי לחשוף את הדגים, פטריות, ומיצים. Bundle ישחרר קיטור חם כאשר נפתח.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.