דגים מטוגנים
דג מטוגן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 85 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 1751 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. אם יש לכם אבקת חרדל, פלפל קאיין, קמח לא סופגוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ מאלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פבלובה עם פירות יער וקרם כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: ניו אינגלנד דגים מטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
ציוד מיוחד: 3 קופסאות פאי חד פעמיות
יוצקים 2 אינץ ' של שמן צמחי למחבת גדולה.
מקום מחבת מעל מבער גדול ושמן חום מעל חום גבוה בינוני. כדי לבדוק אם השמן חם מספיק, ירידה בקוביית 1 אינץ ' של לחם לבן. הלחם צריך חום בספירה 40.
חותכים בקלה לתוך 4 מנות, 6 עד 8 אונקיות מנות ועונה עם מלח ופלפל.
מניחים כמה כפות קמח בקופסת עוגה.
מערבבים ביצה ומים בדיל שני. פירורי לחם רגיל העונה וחרדל וקיין בדיל השלישי. מעיל דגים בקמח, ואז ביצה, ולאחר מכן פירורי לחם. בעדינות להגדיר דגים מצופה לתוך שמן חם ומטגנים 5 דקות בכל צד עד חום זהוב בינוני בצבע.
כאשר הדג הוא זהב שווה בכל רחבי, להסיר ולנקז על שקי נייר חומים.
הציע: 3 קופסאות פאי חד פעמיות .
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.