דגים מרוקאים
דגים מרוקאים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 710 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 1 . גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצל, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. נסו דג מרוקאי ממאן, דגים ותפוחי אדמה מרוקאים, ו דג טג'ין מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת ומוסיפים בצל, פטרוזיליה, שומשום ושום.
הוסף רסק עגבניות, מיץ לימון, כמון, כוסברה, מלח, פפריקה , קאיין, & מים.מערבבים וחום דרך.
מניחים דגים 8x8 " צלחת אפייה & לשפוך רוטב מעל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.