דגים מרוקאים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 710 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 1 . גשו לסופר וקנו מיץ לימון, בצל, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה טוב. נסו דג מרוקאי ממאן, דגים ותפוחי אדמה מרוקאים, ו דג טג'ין מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן במחבת ומוסיפים בצל, פטרוזיליה, שומשום ושום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטגן עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.