דגים מתובלים ועוגת mussel
דגים מתובלים & פאי mussel הוא pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 637 קלוריות. אם יש לכם אבקת קארי, מלאי דגים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית דגים כפריים צרפתיים ונזיד mussel, דג מתובל עם קוסקוס לאחד, ו דג מתובל צלוי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מרתיחים את גזר לבן ותפוחי אדמה במשך 15-20 דקות עד במכרז.
מסננים ומחית היטב עם 25g / 1oz חמאה ותבלינים. לכסות ולהניח בצד.
מביאים את המניה לרתיחה במחבת גדולה. עצה במולים, לכסות ולהשאיר קיטור במשך כ 3 דקות, או עד הפגזים לפתוח.
מסננים לתוך מסננת להגדיר מעל קערה גדולה כדי להזמין את המניה.
הסר ולזרוק את הפגזים וכל מולים לא נפתחו. מכסים את המולים המבושלים כדי לעצור אותם מתייבשים.
ממיסים את החמאה הנותרת ומטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך. מערבבים את אבקת קארי ו fl שלנו, ומבשלים כ 1 דקות.
יוצקים את חלב הקוקוס ו 3-4 כף של מלאי המולים השמורים ומערבבים היטב עד שיש לך רוטב חלק. השאר להתבשל במשך 5 דקות עד מעובה.
מוסיפים את הבקלה לרוטב, חוזרים לרתיחה ומבשלים 3-4 דקות, ערבוב מדי פעם, אבל מנסה לא לשבור את הבקלה. מערבבים במולים, סרטנים וכוסברה, העונה, ואז עצה לתוך צלחת גדולה.
מורחים את מחית גזר לבן מעל.
כדי לשרת עכשיו לחמם את הגריל והגריל עד המחית הוא זהב וקשוח. לאכול מאוחר יותר מגניב, לכסות, ואז להירגע במשך כמה שעות. כדי לשרת, תנור חום 200C / מאוורר 180c / גז 6 ואופים במשך 35-40 דקות עד חם כל הדרך.